Adıyaman Belediyesi’nin ‘Askıda Ekmek’ Uygulaması


Adıyaman Belediyesi, pandemi sürecinden dolayı ulaşmak istediği ihtiyaç sahipleri için uygulamaya koyduğu ‘Askıda Ekmek’ uygulamasını yaygınlaştırıyor.

post

 Gıda    02.02.2021 16:25:36  


Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle çalışamayan yada evden çıkamayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıp, yardımcı olmak için çeşitli çalışmalara imza atan Adıyaman Belediyesi, şehrin farklı noktalarındaki 7 fırında başlattığı ‘Askıda Ekmek’ uygulaması ile her gün yüzlerce ailenin ekmek ihtiyacını karşılıyor.

Adıyaman Belediyesi’nde görevli personeller tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin günlük ekmek ihtiyaçlarını karşılamaları için başlatılan proje hakkında bilgi veren yetkililer, bu proje sayesinde her gün yüzlerce ailenin en önemli gıda maddesinin karşılandığını söyleyerek, “İnşallah kısa süre içerisinde bu uygulamayı daha da yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Bunun için dileyen hayırsever vatandaşlarımızdan da desteklerini kabul edeceğiz” diye konuştu.

‘Askıda Ekmek’ uygulaması hakkında konuşan vatandaşlar ise bu anlamlı projeyi hayata geçiren Adıyaman Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Pandemi sürecinden dolayı geçim sıkıntısı yaşayan aile sayısı çok arttı. Bu ailelere bir nebze olsun destek olmak amacıyla başlatılan bu uygulamadan dolayı Başkanımız Süleyman Kılınç başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.ŞEHİRDE BU HAFTA

#askıda ekmek,adıyaman belediyesi,şehirde bu hafta