Aranıyordu uyuşturucu satarken yakalandı


Adıyaman’da hakkında kesinleşmiş 5 yıl 2 ay hapis cezası bulunan uyuşturucu satıcı polis tarafından uyuşturucu satarken yakalandı.

post

 Asayiş    12.02.2021 11:40:01  


  Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir adreste Uyuşturucu Madde satıldığı bilgisi alınması üzerine, adrese operasyon düzenledi.

  Operasyonda,  şüpheli R.E. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 2 fişek halinde 41.50 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi, 0.37 gram  Metamfetamin maddesi, 0.46 gram Eroin maddesi, 1 adet Ecstasy hap ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ile birlikte 1 adet markası ve seri numarası kazınmış ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 15 adet fişek; 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve tüfeğe ait 2 adet fişek ele geçirildi.

  Şahıs uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alınırken, Şahsın Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan, 5 yıl 2 ay hapis cezası ile arandığı tespit edildi.

  Operasyonda ayrıca Z.E. isimli şahıs 0.38 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma  aparatı ile, Ö. T. ve İ.E. isimli şahıslardan 2 adet Sboxone hap ele geçirildi.

  Şüpheli Z.E., Ö.T. ve İ.E. isimli şahıslar gözaltına alındı. İHA

#uyuşturucu,adıyaman,asayış,şehirde bu hafta,adıyaman emniyet,polis