İl Protokolü 6 Kişinin Öldüğü Köyde


Adıyaman’da 6 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı silahlı kavganın tarafı olan ailelere yetkililer taziye dileklerinde bulundu.

post

 Güncel    12.02.2021 16:34:01  


  Adıyaman’ın Sincik ilçesi Çamdere köyü sakinlerinin Sincik-Kahta karayolu üzerindeki silahlı kavganın ardından protokol ve siyasiler aileleri ziyaret etti. Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Milletvekilleri, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kahta belediye başkanı İbrahim Yusuf Turanlı,Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, siyasi parti başkanları ve beraberindekiler ailelere taziyelerini illetti.

  Protokol mensupları ve siyasiler ilk olarak Göğüs Ailesini, ardından Gözel Ailesini ziyaret ederek, hayatını kaybedenler için dua etti.

  Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve protokol ziyarette ailelere seslenerek, yaşanan bu üzücü olayın ardından ailelerin birbirine düşmanlık etmemeleri, barıştan yana olmaları, araya fitne sokmak isteyenlere tevessül etmemelerini istedi.

  Her iki ailenin büyükleri de devlet büyüklerinin ziyaretinden ve barış için gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkürlerini iletti.İHA

#silahlı kavga,ölü,yaralı,kahta,adıyaman,sincik,çamdere köyü