Adıyaman Turizmine Bir Dünya Markası


Dünyaca ünlü oteller zinciri Ramada oteli, Adıyaman Altınşehirde hizmete girmek için gün sayıyor.Otelin önümüzdeki Haziran ayında hizmete girmesi bekleniyor.

post

 Turizm    22.02.2021 14:25:43  


Bir açık hava müzesini andıran Adıyaman turizmi canlanıyor.Hilton'dan sonra bir dünya markası olan Ramada otel de Adıyaman'da hizmete girmek için gün sayıyor.

Tarihi ve kültürel yapısı sebebiyle yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezi olan Adıyaman'ın en önemli eksikleri,ziyaretçilerin kentte gezebilecekleri tarihi çarşılar,yerel ürünlerin sergilendiği otantik merkezler,sosyal tesislerin yanı sıra konaklama mekanlarıdır.Son yıllarda Konaklama tesislerinde büyük yatırımlar yapıldı.Yerel ve ulusal yatırımcılardan sonra Hilton ve Ramada oteller zinciri de Adıyaman'da büyük yatırımlar gerçekleştirdi.

Adıyaman'da yaptıkları yatırımla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Ramada Otel'inin yetkilileri,"Yaptığımız yatırım  sıradan bir yatırım değildir.Yaklaşık 50 milyon TL'yi bulan bir yatırımdır. Bu yatırımla kentimize gelen yerli yabancı turiste hizmet etmenin yanı sıra istihdama da ciddi katkı sunacaktır.Ekonomik kalkınmaya katma değer üretecektir.Ramada otel bir dünya markasıdır.Bu markayı Adıyaman'a kazandırmaktan mutluyuz gururluyuz."

OTELİN ÖZELİKLERİ

Wyndham hotel, toplam 20 farklı otel markası ile, dünyada 9 bin 300 otel 831 bin yatak, 81 milyon milyon üyeye sahip dünyanın en büyük otel markalarından biridir. Adıyaman da açılacak otel Wyndham otel grubunun Ramada markasıdır. Otelde  toplam 118 oda, bu odaların 31 adedi daire tipi aile odaları olacak. Otelde ayrıca 700 kişilik çok amaçlı salon nişan,düğün ve toplantı için tasarlanmıştır.Otelin Haziran ayında hizmete girmesi beklenmektedir.ŞEHİRDE BU HAFTA

#ramada,otel,adıyaman,zeki kardeşler,şehirde bu hafta