AK Parti ve Belediyeyi Sarsan İstifa!


Adıyaman Belediye Başkan vekili Avukat Fadıl Demirhan Seçilmiş,hem AK Parti'den hem de Adıyaman belediyesindeki tüm görevlerinden istifa etti.

post

 Siyaset    22.02.2021 15:01:54  


İstifa ettiğini sosyal medya hesabında duyuran Av Seçilmiş," Adıyaman Belediye Meclisi, Yörem Şirketi ve üyesi olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi'nden(AK Parti) gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.Adıyaman Belediyesi ile ilişkimi su aboneliği mertebesine indirdim.Mesajımı Metiner üzerinden özhaseki'ye iletmezseniz kırılırım" diyerek kinayeli bir mesaj verdi.

31 Mart 2019 mahalli idareler genel seçimlerinde AK Parti'den  belediye meclis üyesi seçilen Av Demirhan Seçilmiş,belediye başkan vekilliğinin yanı sıra Belediyeye ait Yörem AŞ'de görev almıştı.

Çoklu Baro Sistemine Karşı Çıkmıştı

AK Parti tarafından geçen yıl gündeme getirilen ve TBMM'de AK Parti ve MHP'nin oylarıyla yasalaşan "Çoklu baro sitemine" bir çok ilin barosu karşı çıkmış,Adıyaman barosunun yanı sıra Av Seçilmiş de 'çoklu baro'ya karşı çıkmış ve AK Parti ile görüş ayrılığına düşmüştü.

Seçilmiş Ne Demek İstedi?

İstifa açıklamasında bazı kişilere göndermede bulunan Av.Demirhan Seçilmiş,"Mesajımı Metiner üzerinden özhaseki'ye iletmezseniz kırılırım " diyerek kinayeli bir mesaj verdi.

İşte Av Seçilmiş'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklama:

KAMUOYUNA

Yaklaşık iki yıldan beridir görev yaptığım Adıyaman Belediye Meclisi, Yörem Şirketi ve üyesi olduğum Adalet ve kalkınma Partisinden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.

Çalıştığım süre içinde bana destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Adıyaman Belediyesi ile ilişkimi su aboneliği mertebesine indirdim.

Kararımın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

Kalın sağlıcakla...

NOT: mesajımı Metiner üzerinden özhaseki'ye iletmezseniz kırılırım Demirhan Seçilmiş" ifadelerini kullandı. ŞEHİRDE BU HAFTA

 

#adıyaman,adıyaman belediyesi,demirhan seçilmiş,ak parti,mehmet metiner,mehmet özhaseki