Kaymakam ve Müftüden,Kur'an Kurslarına ziyaret


Samsat Kaymakamı Kürşad ATAK ve İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru,Köylerde bulunan Kur'an Kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

post

 Güncel    2016-07-27  


Örentaş ve Uzuntepe köylerinde açılan kursları ziyaret eden Kaymakam Atak, "Açılan kurslarda Kur'anı Kerim okunması,dini bilgilerin verilmesi ile birlikte milli ve manevi duyguların pekişmesine vesile oluyor.Temel bilgiler ile , ahlak kuralları öğretilmekte, yaşanılabilir bir çevre bilinci aşılanmakta ve daha yaşanılır bir toplum bilinci verilmektedir.iyi vatandaş olabilmenin gerekliliği gibi konuların öğretilmesiyle olabilir. Her anlamda topluma yararlı insan yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Kurs veren hocalarımız, öğrencilerimiz ve duyarlı ailelere teşekkür ediyorum" dedi.

Samsat Müftüsü Mehmet Seri Doğru ise bazı öğrencilere çeşitli sorular sorarak sohbet etti.Birlik ve beraberliğin milli ve manevi değerlerin önemine işaret eden Müftü DOĞRU " Millet olarak milli ve manevi değerlerimize sarıldığımız müddetçe bizi hiç bir güç yıkamaz.Kur'an ahlakıyla Ahlaklanmamız ve birbirimizi sevmemiz lazım.Bunu başardığımız gün toplum olarak daha güçlü olacağız.." dedi.Köylülerde ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler..HABER MERKEZİ.

samsat müftülüğü,samsat kaymakamlığı,şehirde bu hafta