Başkan Koca’dan Muhasebe Haftası Mesajı


Adıyaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Murat Koca, 1-7 Mart muhasebe haftası vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

post

 Güncel    28.02.2021 19:00:39  


Başkan  Koca,mesajında şunları dile getirdi:

Bizler ülkesi için üreten ,emek veren,çağdaş muhasebe standartlarına göre işletmelerimizin mali kayıtlarını ve bildirimlerini gerçekleştiren,bu işlemleri yaparken şeffaflık ve doğruluk ilkesinden ayrılmayan,mesleki etik ve kurallardan taviz vermeden isini titizlikle yapan bir camiayız.

Mükellef ile devlet arasında bir köprü görevini ifa ediyoruz.

Değişen mevzuata ve dijital sistemlere zaman kaybetmeden   hakim olmak adına her türlü maliyete katlanan ve bunu ekstra bir karşılık beklemeden gerçekleştiren büyük bir camiayız.

Sayımız yüzbinleri aştı ve her geçen gün aramıza yeni meslektaşlarımız katılıyor.

Ülkemizin, şeffaf, öngörülebilir, sade ve kolay anlaşılır bir vergi sistemine sahip olması gerektiğine inanmaktayız. Bu kapsamda yapılacak, kanunların gözden geçirilmesi, vergilendirme süreçleri ile beyanname ve bildirimlerin sadeleştirilmesi ve sayılarının azaltılması gibi her türlü iyileştirme çalışmalarının destekçisi olma gayretinde olmaya devam edeceğiz.

Tüm kurum ve kuruluşlarımızla karşılıklı anlayış ve işbirliği içerisinde yürüteceğimiz çalışmalarda elde edeceğimiz her başarı bilinmelidir ki ülke ekonomimizin kalkınmasına ve gelişmesine koyulmuş bir tuğla olacaktır.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir meslektaşlarımızın,stajyerlerimizin,meslek adaylarımızın ve görünmez kahramanlar olan ofis çalışanlarımızın  Muhasebe Haftasını kutluyor, dünyamız, ülkemiz meslektaşlarımız için sağlıklı, huzurlu nice günler  diliyorum.” ŞEHİRDE BU HAFTA

#murat koca,muhasebe,hafta,şehirde bu hafta,adıyaman