Milletvekili Aydın’dan Rüşvet İddialarına Sert Tepki


AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın,eski danışmanı Ömer Faruk Işık’a yönelik rüşvet iddialarına sert tepki gösterdi.

post

 Siyaset    28.03.2021 23:18:33  


Birkaç gündür sosyal medyada yoğun bir şekilde gündemde tutulan ve Ak Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın’ın eski danışmanı Ömer Faruk Işık’a ait olduğu iddia edilen para ve rüşvet  görüntülerine Ahmet Aydın sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile sert tepki gösterdi.

İşte Aydın’ın açıklaması

“Bir kısım çevreler yalan ve iftiralarını tekrar tekrar ısıtıp gündeme getirmeye devam ediyorlar. Aylar önce açıkladığımz, bugün maksatlı olarak tekrar gündeme getirilen ve Danışman olarak zikredilen Ömer Faruk Işık’ın bu görevi 15.12.2020’de sonlandırılmıştr. Danışmanım değildir.

Konu,aylar öncesinde yargıya intikal etmiştir ve yargı gereğini yapacaktır. Biz adı gibi AK olan davamıza kimsenin toz kondurmasına asla müsaade etmeyiz !” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İki gündür sosyal medyada,Ahmet Aydın’ın eski danışmanı Ömer Faruk Işık’a ait olduğu iddia edilen görüntülerde Işık, bir aracın  bagajında  yüklü miktarda Dolar ve Euro’ları teslim alırken görünüyor.Bir başka görüntüde ise sosyal medya fenomeni Naz Mila ile olan görüntüler yer alıyor.Bundan 2 ay önce de benzer görüntüler sosyal medyaya düşmüş ve Ömer Işık danışmanlık görevinden istifa etmişti.Yine iddialara göre ,İş İnsanı M.Sadık Gürsoy’un Gaziantep’te Milli Emlak’a ait bir arsa alımı konusunda  Ömer Işık’ın komisyon karşılığı aracılık yaptığı ve arsanın alındığı,ancak gelen itirazlar üzerine arsa alımı iptal edilince Gürsoy’un,Işık’tan  komisyonu iade etmesini istediği ve bundan dolayı aralarında tartışma yaşandığı, tartışmaların yargıya taşınmasıyla Mehmet  Sadık Gürsoy’un tutuklandığı iddialar arasında.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

#ahmet aydın,ak parti,adıyaman,ömer ışık,sadık gürsoy