CHP ekonomi heyeti Adıyaman’a geliyor!


Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere’nin girişimiyle aralarında parti meclis üyeleri, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri bulunan CHP Ekonomi Masası heyeti, sanayici, esnaf ve çiftçinin sorunlarını yerinde dinlemek üzere 9 Nisan Cuma günü Adıyaman’a geliyor.

post

 Siyaset    07.04.2021 15:50:03  


Esnaf, Çiftçi ve Sanayicilerin Sorunlarını Yerinde Dinleyecekler

PM üyeleri ve milletvekillerinden oluşan CHP Ekonomi Masası, ekonomideki güncel gelişmeleri değerlendirme ve bunlara uygun politika oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Başta seçim dönemi olmak üzere bugüne kadar partinin birçok politika notunda imzası olan Ekonomi Masası Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor. CHP’nin Ekonomi Masası Heyeti bu kez Sanayici, esnaf ve çiftçiler başta olmak üzere vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek için Adıyaman’a geliyor.

Ekonomi Masası Heyetinde Kimler Var

CHP Ekonomi Masasında Başkanı Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke'nin yanı sıra genel başkan yardımcıları Veli Ağbaba, Lale Karabıyık, Bülent Kuşoğlu, Ahmet Akın ve Fethi Açıkel bulunuyor.

CHP Ekonomi Masası Heyetinin Adıyaman’a gerçekleştireceği ziyarete, Ekonomi Masası Başkanı ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Genel Başkan Yardımcı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Turan Aydoğan, Gökhan Zeybek, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İzmir Milletvekili Bedri Serter, Uşak Milletvekili, Özkan Yalım ile Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un katılacakları öğrenildi.

Ekonomi Masası Türkiye’nin Dört Bir Yanında Çalışmalarını Sürdürüyor

Ekonomi Masası Heyetinin Adıyaman’da gerçekleştireceği ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, “CHP Ekonomi Masası Heyetimiz Türkiye’nin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  CHP olarak Türkiye'yi güçlendirecek bir ekonomi politikası oluşturmak istiyoruz. Adıyaman’da Sanayi ve Ticaret Odaları, Esnaf Odaları, Baro, STK’lar ve çiftçilerimiz başta olmak üzere, Adıyamanlı hemşehrilerimizin sorunlarını yakından gözlemleyecek, kapsamlı bir saha çalışması gerçekleştireceğiz. Yurttaşlarımız koronavirüs, işsizlik, dövizdeki dalgalanma ve ekonomik kriz dolayısıyla zor günler geçiriyor. İktidarın yanlış ekonomi politikaları yüzünden özellikle esnaflarımız ciddi anlamda ekonomik sorunlar yaşıyorlar, aylarca dükkanını açamayan esnaf şimdi de siftah yapamadan dükkanlarını kapatıyor. Bu sorunları bizzat ilk ağızdan dinleyecek, esnafımızın sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulması için mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası Heyetinin Adıyaman’a gerçekleştireceği ziyaret öncesi İl Başkanı Burak Binzet ile birlikte Ticaret Borsası Başkanlığı, Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Buğday Pazarı, Petrol-İş Sendikası ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başta olmak üzere STK’lara ziyaretler gerçekleştirerek başkan ve yönetim kurullarıyla bir araya gelen Tutdere, Sivil Toplum Örgütlerini 9 Nisan Cuma günü Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirecekleri ‘Ekonomi Çalıştayı’na davet etti. ŞEHİRDE BU HAFTA

#chp,adıyaman,ekonomi,heyet