Bu insanlar neden canına kıyıyor?


Adıyaman'da, bir hafta içerisinde 4 intihar vakası yaşandı. Bu intihar girişimlerinde 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yakınlarının müdahalesi sonucu kurtarıldı.

post

 Güncel    07.04.2021 16:46:01  


Adıyaman, son bir haftada üzücü intihar olaylarına şahit oldu. Besni’de 3 çocuk annesi bir kadın iple kendini ağaca bağlayarak yaşamına son verirken, Kahta’nın Karacaören köyünde ikamet eden Hasan Basri S.,(22) Lüleburgaz'da pompalı tüfekle canına kıydı.Adıyaman merkez hoca Ömer mahallesinde bir binanın 5.katına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu,aynı saatlerde genç bir kadın Beşpınar mesire alanında bıçakla bileğini keserek intihar teşebbüsünde bulundu. 

Üç çocuk annesi yaşamına son verdi

 Besni ilçesine bağlı Suvarlı Beldesinde yaşayan 3 çocuk annesi Hamide G., bilinmeyen nedenle kendisini iple ağaca asarak yaşamına son verdi. Yakınlarının ihbarıyla olay yerine gelen  112 Acil  sağlık ekipleri 3 çocuk annesi kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekiplerinin yaptıkları inceleme sonunda Hamide G’nin cansız bedeni Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Burada yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

5.Katlı binanın üstünde çıkarak intihara kalkıştı

Olay, Adıyaman merkez hoca Ömer mahallesinde meydana geldi.Hoca Ömer Mahallesi 215 Sokakta bulunan 5 katlı bir binanın tepesine çıkan T.C., isimli şahıs intihar etmek istedi. Bilinmeyen nedenlerden dolayı atlamak isteyen T.C’yi fark eden vatandaşlar 112 Acil Sağlık ekipleri, polis ekipleri ve itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda T.C., ikna edilerek aşağıya indirildi. İkna edilen T.C’ye sağlık ekiplerince müdahale edildi. Her hangi bir sağlık sorununun bulunmaması üzerine T.C., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Genç kadın bileğini keserek intihar teşebbüsünde bulundu

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Beşpınar Mesire alanı yakınlarında eline aldığı kesici alet ile bileğini kesen S.A., isimli kadını fark eden vatandaşlar durumu polis ekipleri ile 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından S.A., isimli kadını Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Bilinmeyen nedenlerden dolayı canına kıymak isteyen ve hastanede tedavi altına alındı.

Pompalı tüfekle yaşamına son verdi

Kahta ilçesine bağlı Karacaören köyü sakinlerinde Hasan Basri S.,(22)Lüleburgaz'da pompalı tüfekle canına kıydı.Bilinmeyen nedenlerden dolayı intihar eden gencin cenazesi gözyaşları arasında Karacaören köyünde toprağa verildi.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

#intihar,adıyaman,şehirde bu hafta