Tanrı yürü kulum demiş!


 Ebzer EMMİ    12.07.2020 12:49:58  


Selamünaleyküm benim can dostlarım

İnşallah sağlık ve afiyettesiniz,Emmi'yi soracak olursanız çok şükür ölmedik hayattayız.

Bugün,epeydir görmediğim Gölbaşı'lı dostum Ökkeş ile sohbetimizde bana anlattıklarını yazacağım.Doğrusu bu sohbette anlattıkları içimi karartı ama birazda sizin içiniz kararsın.

Lafı fazla uzatmadan Ökkeşcığımın anlattıklarına kulak verelim.

"Ebzer Emmi senin haberin var mı bilmiyorum? Geçenlerde sessiz sedasız bir atama yapıldı ve bu atama yürekleri dağladı " dedi.Hayırdır dedim anlat hele ne oldu..

"Adını şanını duyman lazım. Selvican Şafak ablamız RTÜK başkanına danışman oldu.Nasıl oldu,kim aracı oldu bilmiyorum,ama çok yüksekten birilerinin devreye girdiğine dair duyumlarım var.Neyse kim bu Selvican abla ona bakalım.Selvican şafak ablamız,Sümeyye Selvican Şafak adını kullanıyor,tahsili lise.Önce Adıyaman belediyesine ait Toplumsal Gelişim Merkezinde (TOGEM) müteahhit elemanı olarak çalışıyor. Fehmi Hüsrev Kutlu belediye başkanı olunca ilk işi bunu uzaklaştırmak oluyor,(uzaklaştırma ile ilgili de bazı ciddi duyumlarım var) Hüsrev başkan  işine son verince Selvican abla kapağı Gölbaşı belediyesine atıyor.Orada da TOGEM'de işe başlıyor ama belediye başkan yardımcısı unvanını kullanıyor. İddialara göre kendi kullandığı siyah Mercedes marka aracını  (devri kendi adına mı başkasının adına mı belli değil) Gölbaşı belediyesine kiraya veriyor,hem aracın kirasını alıyor hem de kendisi kullanıyor. 31 Mart seçimlerinde AK Parti Gölbaşı'nda kaybedince ablamızda belediyeden ayrılıyor.İddialara göre; Mardin belediyesine kayyum atanınca oradan kadro alıyor,hem de ne kadro,özel kalem müdürü kadrosu. Selvican Şafak ablamız bu kadro ile Radyo televizyon üst kurulu(RTÜK) Başkanın danışmanı olarak atanıyor ve bugün bu görevi yürütüyor.

Ablamızın facebook sayfasına baktım,hep resim paylaşmış,Bakanlar,Reisimizin ailesiyle çektiği fotoğraflar,milletvekilleri ve belediye başkanları ile resimler vs. Kendi kendime ablam iyi yere dükkan açış dedim.Emmi şimdi sana soruyorum,Allah aşkına sen söyle.Bu ülkede binlerce boşta gezen üniversite mezunu,yüksek lisans,doktora yapmış işsiz genç var.Lise mezunu bir bayanın RTÜK gibi bilgi,birikim isteyen bir kuruma danışman olarak atanması doğru mudur? ve RTÜK başkanı iletişim konusunda hiç bir akademik tecrübesi,birikimi olmayan bu insana neyi danışacak? hadi söyle" dedi.

İçimi karartan Ökkeş kardeşimin sorusunu yanıtlayamadım,soruyu size tevdi ediyorum,siz cevaplayın.Bu haftalıkta bu kadar.

Allah'a emanet olun,suya sabuna dokunun çünkü;

"Temizlik imandandır "