AK Parti'de adaylık verilmeyenler başka partilere geçiyor


AK Parti’den belediye başkan aday adayı olup aday olamayanlar başka partilerin kapısını çalıyor. Adıyaman ve Kahta’dan sonra AK Parti’den Gölbaşı belediye başkan aday adayı olan Yusuf Özdemir de partiden istifa ederek Yeniden Refah Partisinde aday oldu.

post

 Siyaset    12.02.2024 16:34:00  


31 Mart yerel genel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerdeki hareketlilik devam ediyor. AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan birçok isim adaylık verilmeyince başka partilerin kapsısını çalıyor.

İşte Ak Parti’den aday adayı olup da adaylık verilmediği için başka partilere geçenler

Adıyaman Belediye Başkan aday adayı olan Nazif Atalay, adaylık verilmeyince AK Parti’den istifa edip Yeniden Refah Partisine geçti. Atalay YRP’ nin Adıyaman belediye başkan adayı oldu.

Kahta ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Mehmet Toprak da, adaylığını geri çekerek Yeniden Refah Partisine geçti ve YRP’ nin Kahta Belediye başkan adayı oldu.

AK Parti’den Kahta belediye başkan aday adayı olan İsmail Toprak, adaylık verilmeyince o da Büyük Birlik Partisine (BBP) geçerek, BBP’ den Kahta belediye başkan adayı oldu.

31 Mart yerel seçimlere kadar partiler arasındaki geçişlerin devam edip etmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. ŞEHİRDE BU HAFTA

#yerel seçimler,ak parti,yrp,bbp,geçişler,istifalar,şehirde bu hafta