Rezerv alanda toprak kayması


Adıyaman merkez Turgut Reis Mahallesi İstiklal caddesinde, Emlak Konut rezerv alanında toprak kayması ve çökme meydana geldi.

post

 Şehirde Bu Hafta    21.04.2024 08:28:34  


Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi.

Depremden sonra rezerv alan ilan edilen ve Emlak Konutun inşaat çalışması yaptığı İstiklal caddesinde toprak kayması ve çökme meydana geldi

İhbar üzerine Adıyaman Belediyesi Zabıta ekipleri, Emlak Konut rezerv alanındaki toprak kaymasından dolayı çöken alanla ilgili olarak güvenlik önlemleri aldı.

Konuyla ilgili Adıyaman Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “ Akşam saatlerinde, Belediye Zabıta Müdürlüğüne, Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesindeki Emlak Konut rezerv alanında çökme olduğuna dair şikayet geldi.

Söz konusu şikayeti değerlendirerek ivedi şekilde şikayet konusu alana giden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, göçmenin inşaat çalışmasından dolayı kazılan temel etrafındaki toprak kaymasından olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından öncelikle ilgili alanda emniyet şeritleri çekilerek diğer güvenlik tedbirleri alındı ve konuyla ilgili tutanak tutuldu. Tutanakta, firma yetkililerine ulaşılamadığı belirtilerek gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı ve Zabıta Müdürlüğü tarafından konunun takibinin yapılacağı ifade edildi.” ŞEHİRDE BU HAFTA

#toprak kayması,çökme,adıyaman,emlak konut,adıyaman belediyesi